Log In

Nog geen account? Meld je nu aan

Wachtwoord Vergeten?

Aanmelden

Wachtwoord wordt automatisch gegenereerd en verzonden naar uw e-mail adres.

Over ons

NEN 4400-1 GECERTIFICEERD

De norm NEN 4400 beschrijft aan welke eisen uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk moeten voldoen om aantoonbaar hun ‘verplichtingen uit arbeid’ na te leven. De norm NEN 4400-1 is niet alleen bedoeld voor degene die arbeid inhuurt, maar ook voor degene die werk aanneemt.

SNA Keurmerk

VCU GECERTIFICEERD

Met een VCU-certificaat laten wij zien dat onze uitzendorganisatie veilig en gezond werken belangrijk vindt. Wij zijn een deskundige en betrouwbare partner.

VCU logo

ABU cao

De ABU is de Algemene Bond Uitzendondernemingen. De ABU is een vertegenwoordiger van 65% van de uitzend- en payrollbranche. De ABU beschrijft zich als een belangenbehartiger en als een speler die oplossingen levert voor de arbeidsmarkt van de toekomst. Om dit te bereiken heeft de ABU een cao voor uitzendkrachten.

ABU cao

Over MAX uitzendbureau

Max uitzendbureau speelt een actieve rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met een samenwerking van de beste mensen uit ons bedrijf, met de meest creatieve maatwerkoplossing.

Met toegang tot netwerken kunnen wij werkgevers snel helpen met het vervullen van openstaande vacatures en werkzoekenden bij het  vinden van een baan die bij hun past.

vacature zoeken

Het team van Max uitzendbureau

Profielfoto R. Ramdaras

R. Ramdaras
Operationeel manager
(+316) 28 41 89 41

F. Sahin
Algemeen directeur
(+316) 87 84 23 19
(+316) 23 76 62 00